Alguns futbolistes denunciaran l'Engordany dilluns si no els paga

Dos jugadors tenen decidit reclamar els deutes a la Batllia i s’hi podrien afegir més companys

Alguns futbolistes denunciaran l'Engordany dilluns si no els pagaUE ENGORDANY

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els problemes econòmics d’alguns dels equips de la Lliga Multisegur Assegurances o de la Lliga Unida segueixen ben presents, i és que segons ha pogut saber el Diari, un grup de jugadors de la UE Engordany denunciarà dilluns tant el club com el president de l’entitat, per la via penal i per la via civil, si en dos dies no els ha satisfet els deutes que té amb la plantilla.

Segons diverses fonts, l’import total que es deu als futbolistes seria de prop de 200.000 euros, ja que hi ha unes quantes nòmines acumulades. Alguns dels futbolistes no cobren des del novembre, mentre que d’altres tenen pendents només mensualitats d’aquest any. El propietari de l’entitat, Jacques Lafont, ha anat donant allargues als esportistes en diversos moments de la temporada sobre quan cobrarien i l’última data límit acaba dilluns. Dos dels implicats tenen decidit que si Lafont no compleix dilluns presentaran una denúncia a la Batllia. A més, s’hi podrien afegir alguns jugadors més fins arribar a un total de deu.

En el cas que no es pagui el deute, els futbolistes perjudicats volen demandar el president pels presumptes delictes d’administració deslleial, estafa i alçament de béns. Lafont va esgrimir problemes amb un inversor de Suïssa que havia d’arribar per fer-se amb el control de l’equip i finalment no ho va fer com a argument per no satisfer els pagaments que tenia acordats amb els futbolistes.

Cal recordar que la FAF va aprovar dimecres una nova normativa que obligarà que els clubs no tinguin deutes quan acabi la temporada.

tracking