Tennis

Andorra s'acomiada de la Davis amb desfeta contra San Marino

Els tricolors van avançar-se sumant el primer punt, però el segon individual i el duel de dobles va ser per als sanmarinesos

Andorra s'acomiada de la Davis amb desfeta contra San MarinoFAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra va acomiadar-se de la Copa Davis amb una derrota per 2-1 contra San Marino a l’últim duel de la fase de grups del Grup 4 Europeu d’aquesta competició.

Les coses, però, van arrencar bé per als tricolors, que van sumar el primer punt després que Damien Gelabert superés per 6 a 3 i 6 a 1 Simone de Luigi. El segon duel passava a ser clau, però Marco De Rossi va demostrar per què el sanmarinès era el número 1 del seu equip, i va derrotar Èric Cervós per 6 a 4 i 6 a 2. Amb l’empat a un, tot va quedar doncs, pendent del partit de dobles. Gelabert i Cervós van veure’s les cares contra De Rossi i Stefano Galvani, i el conjunt de San Marino es va acabar imposant en dues mànegues. A la primera, la victòria va ser per 6 a 4, mentre que a la segona el resultat va ser de 6 a 1.

El capità de l’equip tricolor, Jean-Baptiste Poux, va manifestar que “estem contents perquè després de les dues primeres derrotes vam poder guanyar Kosovo 3-0, i hem plantat cara a San Marino que ha estat a punt de pujar”, i va afegir que “crec que estem construint un grup bo, i tenim un bon futur al davant per als propers anys”.

LA SELECCIÓ INFANTIL S'ESTRENA A LA COPA DEL SOL

L’equip infantil de la Federació Andorrana de Tennis s’estrena avui a la Copa del Sol, el Campionat d’Europa de base que es disputa a València. L’equip tricolor està format per Pablo Carrascosa, Guillem Davasse i Roger Trilla, i comptarà amb Gerard Blasi com a capità. El rival en la primera jornada de competició serà Eslovènia, que arriba a aquest torneig amb Paolo Angeli, Matic Hribar i Marko Retelj. En el cas que Andorra aconseguís la victòria, el rival a la propera ronda sortiria de l’enfrontament entre Luxemburg i Suïssa, que es disputarà també demà al Club de Tennis València. L’equip del Principat viatja a aquesta competició amb l’objectiu de seguir el període de formació per nodrir l’equip de la Copa Davis en el futur.

tracking