L'Inter d'Escaldes s'acomiada de la Champions League (2-0)

L’Inter Escaldes perd contra el Pristinha i s’acomiada de la Lliga de Campions

L'Inter d'Escaldes s'acomiada de la Champions League (2-0)INTER ESCALDES

L’Inter Escaldes va quedar eliminat de la Lliga de Campions després de caure contra el Pristinha, campió kosovar, per 2-0 a la final de la ronda preliminar disputada a Albània, gràcies a dos gols d’Endrit Krasniqi.

El duel va arrencar amb domini Kosovar, que va monopolitzar la pilota des de l’inici del duel, això sí, sense generar cap ocasió clara a la porteria defensada per l’internacional José Antonio Gomes. A poc a poc, però, el Pristinha va fer un pas endavant, i va estar a punt d’avançar-se al marcador amb un tir de Krasniqi que va estavellar-se en Sergio Moreno i va anar a córner. Els kosovars intentaven fer mal amb la pilota aturada, i van gaudir de dues ocasions clares, la primera a la sortida d’un córner que Dellova no va saber enviar a gol, i la segona amb una falta directa que va evitar José Antonio amb una gran intervenció sota pals.

Però quan semblava que el duel arribaria al descans sense gols, Endrit Krasniqi va aprofitar una pilota morta al segon pal després d’una gran jugada per la banda dreta dels kosovars, per fer l’1-0 i enviar el Pristinha al descans amb avantatge mínim al marcador.

A la represa, l’Inter va fer un pas endavant a la recerca del gol, i va estar a prop de fer-ho al minut 52 després d’una falta lateral que els kosovars van enviar a córner. Els escaldencs començaven a collar, però just quan millor estaven, una contra del Pristinha va acabar amb el 2-0, de nou, d’Endrit Krasniqi, que va deixar el duel vist per a sentència.

Tot i el 2-0, l’Inter no va donar-se per vençut i va seguir anant a buscar el gol, com amb una rematada d’Ilde Lima a la sortida d’un córner, o amb una aproximació de Genís Soldevila, però la pilota no va entrar. El cojunt kosovar va tenir també oportunitats per fer el 3-0, però va fer despertar abruptament els escaldencs del somni de mantenir-se vius a la Lliga de Campions i va avançar a la primera ronda prèvia, on hauria esperat el Ferencváros.

EL TEUTA O EL SHERIFF TIRASPOL, RIVALS A LA CONFERENCE

Un cop eliminats de la Lliga de Campions, l’Inter Escaldes passarà a disputar ara la Conference League, el nou torneig creat per la UEFA. El conjunt d’Albert Lopo ja sap els seus dos possibles rivals a la segona ronda prèvia d’aquesta competició, que sortiran entre el Teuta i el Sheriff Tiraspol, campions d’Albània i Moldàvia, respectivament, tal com va deparar el sorteig. L’Inter sabrà quin és el seu contrincant el dia 14 de juliol quan acabi l’eliminatòria de la Champions entre albanesos i moldaus, i jugarà la tornada a casa. Els duels seran el 22 i 29 de juliol.