L'Enfaf mereix més, però acaba perdent a casa contra el Llerona (0-1)

Les noies de José Antonio Martín van tenir les ocasions més clares i van dominar durant tot el partit

L’Enfaf va perdre ahir per la mínima contra el Llerona (0-1) en un duel en què va merèixer molt més, però no va poder aprofitar les moltes ocasions per sumar algun punt i allunyar-se de la zona de descens.

Les noies de José Antonio Martín eren conscients del que hi havia en joc, i van sortir a totes des de l’inici, de fet, van estar a punt de marcar ja al primer minut. L’ocasió més clara de la primera meitat, però, va arribar al minut 20 després d’una jugada de Laia Sin per la dreta i una rematada de Sònia Carrancà que no va trobar porteria.

A la represa, el partit va seguir amb el mateix guió, amb domini clar de l’Enfaf tant en joc com en ocasions, com en una que va tenir Ariana Gonçalves després d’una gran jugada individual que va treure la portera visitant. Tot i el monòleg local, el que va acabar arribant va ser el 0-1 gràcies a un xut llunyà de Paula al minut 58 que va sorprendre Ainhoa. Les noies de José Antonio Martín van seguir provant-ho bolcades en l’atac, però no van poder materialitzar cap de les múltiples ocasions que van generar, i van acabar perdent.

Les tricolors, però, no tindran temps per lamentar-se, i és que avui mateix visiten el Cerdanyola, que es troba a mitja taula, en un nou duel clau per seguir lluitant per mantenir-se una temporada més a la Preferent femenina, la quarta categoria del futbol femení a Espanya.