Atlètic Escaldes i Sant Julià, quelcom més que un títol

La copa és l’única via escaldenca per estrenar-se a Europa

Atlètic Escaldes i Sant Julià, quelcom més que un títolFAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Estadi Nacional acull a les 18.00 hores la final de la Copa Constitució, que disputen l’Atlètic Escaldes i la UE Sant Julià. Un títol amb un sabor especial i amb més coses en joc, sobretot per als escaldencs. De fet, la copa és l’únic camí òptim que pot agafar l’Atlètic per aconseguir, per primer cop a la seva història, classificar-se per disputar competició europea, en aquest cas, la Conference League. “Sempre és una final i quan arribes la vols competir i, evidentment, guanyar”, explica el futbolista de l’Atlètic Rafa Santos.

Ara bé, tot i tenir a la butxaca el bitllet europeu, el Sant Julià considera la copa com a preuat premi a la temporada, ja que no la guanya des del 2015 i ja són sis les temporades sense aixecar-la. “Afrontem la final amb tranquil·litat, sense la pressió per Europa, però la volem guanyar”, destaca David Virgili.

En cas de victòria laurediana, l’FC Santa Coloma disputaria la Conference League com a tercer classificat a la Lliga Multisegur Assegurances. Una final de Copa Constitució que, a més, comptarà amb la presència d’uns 200 aficionats a les graderies de l’Estadi Nacional, ja que cada equip finalista disposa d’un centenar d’entrades per repartir.

tracking