Futbol sala

El CE Sant Julià disputa l'últim partit de la història

L’enfrontament d’avui contra l’FS Olesa tanca un camí de 26 anys

El CE Sant Julià disputa l'últim partit de la històriaCESJ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’aprovació l’agost del 2020 del pla nacional futsal Sant Julià-FAF, en què a partir de la 2021-2022 l’entitat laurediana passarà a dir-se Enfaf, fa que el d’aquesta tarda sigui el darrer partit de la història del CE Sant Julià com a club. L’equip de Jorge Dias rep a les 18.00 hores l’FS Olesa en el darrer partit del grup 3 de la fase de permanència de Tercera Divisió Nacional. Amb la salvació segellada fa algunes jornades, aquest serà per als lauredians el darrer partit de la temporada i de 26 anys d’història.

“És evident que serà un partit molt emotiu i trist a la vegada”, assenyala el tècnic del Sant Julià, Jorge Dias. “Són moltes coses viscudes en aquest club, moltes emocions i molts sentiments. Són molts anys i he passat tota la vida aquí”, afegeix. El vestidor té molt clar que el millor fermall és acabar amb una victòria i així ho confirma Dias: “És una llàstima, però volem els tres punts per acabar de la millor manera aquesta etapa.” La Federació Andorrana de Futbol (FAF) assumirà, per tant, el club i l’Enfaf l’absorbirà, convertint-se, a partir d’ara, en l’únic club andorrà sènior que militarà a Espanya, actualment sota el paraigua de la Federació Catalana. Així, l’Enfaf, que milita a la Divisió d’Honor Catalana, ocuparà la plaça que els lauredians deixaran a la Tercera Divisió Nacional.

Una jornada en què els sentiments, de ben segur, estaran a flor de pell i es viurà una barreja de nostàlgia, orgull, tristesa i alegria que, malgrat tot, no podrà entelar 26 anys de records.

tracking