L'Andorra-Irlanda es jugarà a l'Estadi Nacional

El duel s'havia mogut a Barcelona per evitar la quarantena posterior dels jugadors irlandesos

La FAF treballa per jugar l'Andorra-Irlanda al paísFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El partit amistós entre Andorra i Irlanda del 3 de juny es podrà celebrar finalment a l'Estadi Nacional després de les gestions de la FAF amb la Uefa i la federació irlandesa. En un primer moment, el duel s'havia de celebrar al país, però l'obligatorietat de les autoritats irlandeses de fer una quarantena a totes les persones que visitessin Andorra, va fer que es canviés la seu i es mogués a l'Estadi Johan Cruyff de Barcelona. Un cop Irlanda ha tret a Andorra de la llista vermella i ja no és obligatòria la quarantena, la FAF va iniciar les converses amb la UEFA i Irlanda per tornar el duel a l'Estadi Nacional, tal i com es farà finalment.

El partit es disputarà el dijous 3 de juny a les 18.00 hores, i quatre dies després, el dia 7, la selecció rebrà a Gibraltar en dos partits que podrien suposar el retorn d'Ilde Lima al combinat nacional.

Treball de la FAF

La Federació Andorrana de Futbol està treballant perquè el duel amistós entre Andorra i Irlanda programat per al 3 de juny es disputi finalment a l’Estadi Nacional. En un primer moment, el duel s’havia de disputar al Principat, però les restriccions de viatge de l’Estat irlandès respecte a Andorra van fer que es canviés la seu del matx i que passés a disputar-se a l’Estadi Johan Cruyff per evitar que la selecció d’Irlanda hagués de fer quarantena un cop tornés al seu país.

Durant les últimes hores, però, el govern irlandès ha exclòs Andorra de la llista vermella de territoris que obliga a fer una quarantena de 14 dies, i la FAF està mantenint converses tant amb la Federació Irlandesa com amb la UEFA per poder canviar la seu del matx i fer que es torni a disputar a l’Estadi Nacional, igual que passarà amb el duel contra Gibraltar del 7 de juny.

D’altra banda, el seleccionador irlandès, Stephen Kenny, va fer pública la llista de convocats per al duel, en què destaca el jugador de l’Everton Seamus Coleman o el del West Bromwich Albion Callum Robinson.

tracking