Iker Álvarez de Eulate, tres anys més amb el Vila-real

El porter andorrà amplia el vincle amb l’entitat ‘grogueta’ i fa un pas més en el camí cap al professionalisme

Iker Álvarez de Eulate, tres anys més amb el Vila-realVILA-REAL CF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Iker Álvarez de Eulate ha signat la renovació per a tres temporades més amb el Vila-real CF. El porter andorrà, que farà 20 anys al juliol, amplia així el vincle amb l’entitat castellonenca fins al 2024.

La confiança de la direcció esportiva del club groguet ha estat sempre total envers Iker i el fet de fer-li un nou contracte, tot i que li quedava una temporada més, demostra que l’andorrà es troba al camí ideal per arribar a ser professional. Iker es troba treballant en dinàmica del primer equip gairebé des del principi d’aquest curs i, fins i tot, va debutar en un amistós l’agost passat a Múrcia davant el Cartagena. A més, el tècnic del primer equip, Unai Emery, l’ha convocat en quatre partits, tres a la lliga i un a l’Europa League, a l’Estadi de la Cerámica davant el Dinamo de Kíev.

Les dues presències a la banqueta del primer equip han estat, una al març i dues recentment, els dos darrers partits disputats pel Vila-real, a Valladolid i a casa contra el Sevilla, aprofitant la sanció de dos partits que va haver de complir Gerónimo Rulli. La progressió del porter internacional és molt valorada pel Vila-real i, també, ha pogut debutar amb el filial a Segona B fa unes setmanes. Al seu compte d’Instagram, Iker va assenyalar que està “molt content per la renovació amb el Vila-real i per la confiança que el club diposita en mi”. Sens dubte, un pas ferm per al futur.

tracking