Automobilisme

Aparatós accident de De la Casa a la Subida al Fitu

Tot i el xoc, va sortir pel seu propi peu amb una fractura al canell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gerard de la Casa va patir un fort accident a la Subida al Fitu amb el seu Ford Fiesta. En un dels revolts de la pujada, va perdre el control del cotxe, va topar amb la part posterior a les tanques de protecció i el vehicle va sortir disparat fent dues voltes sobre el seu propi eix. Tot i l’espectacularitat del cop, el pilot va poder sortir pel seu propi peu del cotxe, i va fer-se només una fractura al canell de la mà dreta.

De la Casa va fer un post a les seves xarxes socials on va “agrair totes les mostres de suport rebudes”. A més, va explicar que “la sortida ha estat a gran velocitat, però l’estructura del Ford ha absorbit molt bé el cop”. Per últim, va cloure que “espero estar aviat recuperat i donant gas”.

SEGON LLOC DE RAÚL FERRÉ

A més de Gerard de la Casa, la Subida al Fitu va comptar amb una important presència de pilots del país, on va destacar la segona posició de Raúl Ferré en la Categoria 2 del Campionat d’Espanya de Muntanya (CEM). El corredor massanenc va finalitzar amb un temps de 6’00”760 (sumant les dues millors pujades), a 18 segons del vencedor, que va ser l’espanyol Javier Villa. A més del podi al CEM, Ferré també va quedar-se a prop dels llocs d’honor del Campionat d’Europa, ja que va ser cinquè.

A la Categoria 3, Edgar Montellà va quedar-se a tocar del podi amb una quarta posició a només quatre segons del tercer lloc, mentre que a la Categoria 1, Jordi Gaig va cloure en cinquena plaça, tot i no acabar una de les pujades, a cinc segons del podi.

Aparatós accident de De la Casa a la Subida al Fitu

tracking