L'FC Andorra supera el Vila-real B i manté les opcions de play-off (3-1)

Carlos Martínez, amb dues dianes, i Casadesús, golejadors de l'equip tricolor

Carlos Martínez llençant el penal del 3-1 FC AndorraFCA

L'FCAndorra, en un partit pràctica i efectiu, ha guanyat el Vila-real B i s'agafa encara a les possibilitats matemàtiques d'accedir a la fase final d'Extremadura per lluitar l'ascens a la Segona Divisió A. Amb molta possessió i control, els tricolors han sabut madurar l'enfrontament per fer claudicar un filial groguet que només ha posat en alguns problemes a l'Andorra a la segona part. VíctorCasadesús, al minut 14, ha resolt de cap una jugada assajada per anotar el primer gol i oxigenar l'equip. Abans del descans,CarlosMartínez, de penal, ha aconseguit el segon gol, que posava molt coll avall l'enfrontament per l'equip d'EderSarabia. A la represa, l'Andorra ha abaixat el volum i el Vila-real l'ha començat a menjar terrenyfins alpunt de retallar distàncies, amb un gol de Hassan al minut 62, i de crear ocasions -una molt clara deMillánqueRattiha pogut desfer-. Tot i que tampoc patia massa, els tricolors han sabut tancar el partit amb la sentència del pitxitxiCarlosMartínez en aprofitar una passada a l'espai deRiverola. El 3-1 i la victòria del Nàstic davant l'Alcoià deixa l'Andorra a l'espera de la darrera jornada per conèixer si es pot classificar per alplay-offd'ascens. Guanyar i esperar.