Un 'coco' per arrencar el somni de l'ascens

L’FC Andorra rep l’Eivissa sense pressió després d’assegurar el primer objectiu de la temporada

Un 'coco' per arrencar el somni de l'ascensFCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Pressió fora, i a gaudir i somiar. Aquesta podria ser la recepta de l’FC Andorra pels sis partits de la segona fase de la Segona Divisió que s’enceten avui amb la visita de la UE Eivissa, un dels millors equips de la Segona B i candidat a disputar la Segona A la propera temporada. Un cop assegurat el primer objectiu del curs, disputar la Primera RFEF la propera temporada, l’FC Andorra afronta aquests sis partits sense pressió i amb el somni d’acabar entre els tres primers per disputar el play-off d’ascens. No ho tindran fàcil els homes d’Eder Sarabia, ja que hauran de recuperar punts de la fase anterior, però el vestidor es mostra convençut que és possible.

El tècnic Eder Sarabia va admetre ahir que l’equip estava arrossegant una mala dinàmica de joc i va assegurar que “hem fet coses malament i per això ens ha costat tant. Quan vaig arribar fèiem les coses millor que aquests últims partits, hem estat massa pendents del marcador i de l’objectiu i ens ha pogut la pressió”, a més, va afegir que “vam tenir una xerrada amb els jugadors per ser exigents i recuperar les coses que fèiem bé, perquè aquest és l’únic camí que tenim per tal d’aconseguir aquest somni”. L’entrenador basc va referir-se també a les opcions en aquesta segona fase, i va afirmar que “sempre fas números i amb això dels coeficients és difícil saber què t’hi jugues, i un dels ajudants deia que guanyant quatre partits podem estar entre els tres primers, però ens hem de centrar en la feina”.

Sobre el rival d’aquest migdia a Prada de Moles, Sarabia va destacar que “possiblement sigui dels millors equips de la categoria, ja que té molts recursos com la pilota aturada, les individualitats”, però va destacar que “estic segur que farem un partidàs i a veure si tenim encert a les àrees”. Encara sobre l’Eivissa, va destacar també que “tenen alternatives, et poden pressionar a dalt, tenen capacitat per tancar-se i esperar a robar la pilota i sortir a la contra, juguen bé a l’espai i tenen molts recursos individuals”, i per últim, va comentar que “són un equipàs, però tenim clar què hem de fer, i amb això anirem a a totes”.

El d’avui serà el segon partit amb públic des que el Govern va permetre el retorn dels espectadors a les instal·lacions, i Sarabia va destacar que “esperem que vinguin i els puguem oferir un bon espectacle i el d’avui serà un partidàs i volem que ens animin i oferir-los una victòria”.

TRIOMF DEL BARÇA B

La segona fase va obrir-se ahir amb triomf del Barça B per 2-1 sobre l’Alcoià amb les dianes de Rei Manaj i Collado, mentre que Nàstic i Vila-real B van empatar 2-2 amb gol del porter local José Aurelio al minut 96.

tracking