L'FC Andorra arrenca la segona fase amb triomf (1-0)

Un gol de Carlos Martínez ha donat els tres punts als tricolors

L'FC Andorra arrenca la segona fase amb triomf (1-0)FCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra ha iniciat la segona fase de la Segona Divisió B amb un triomf clau per 1-0 contra l’UE Eivissa per seguir somiant amb la possibilitat d’acabar entre els tres primers i lluitar per l’ascens a la Segona Divisió.

Els illencs han començat millor i han posat a prova a Nico Ratti amb dues arribades clares en els 20 primers minuts de Rubén i Javi Pérez, però el porter tricolor ha pogut evitar que l’Eivissa s’avancés al marcador. I de fet, el que ha acabat arribant és la diana de l’FC Andorra gràcies a Carlos Martínez, que ha aprofitat una passada de Pau Martínez dins de l’àrea per posar l’1-0 a l’electrònic a la mitja hora de joc.

Tot i el triomf momentani, els tricolors ni molt menys s’han donat per satisfets conscients de que necessitaven sí o sí el triomf, i han buscat el segon amb atacs de David Martín i Héctor Hevel que han no han acabat entrant. L’Eivissa anava també a per l’empat, però amb ocasions menys clares que Ratti podia aturar sense complicacions. Els visitants ho han seguit intentant sense sort i l’FC Andorra ha sumat els tres primers punts d’aquesta segona fase.

La propera setmana, els tricolors visitaran el filial del Vila-real.

tracking