Gol de Tere Morató a l'empat del Rayo contra el València

Tere Morató va anotar ahir el segon gol de la seva carrera a la Primera Iberdrola (Primera Divisió espanyola) en l’empat a tres gols entre el Rayo Vallecano i el València. El conjunt madrileny, on milita Morató, va arrencar guanyant amb gol de Sheila García, i la futbolista andorrana va fer el 2-0 al minut 22. Abans del descans va arribar el 3-0 obra de Yanara Aedo, però el València va retallar diferències gràcies a Júlia Aguado. A la represa, les valencianes van empatar el duel amb gols de Cristina Cubedo i Anna Torroda.

Amb aquest empat, el Rayo Vallecano de Tere Morató ocupa el 13è lloc amb 24 punts, quatre més que el Betis, que és l’equip que a hores d’ara marca els llocs de descens a la Segona Divisió femenina del futbol espanyol.