L'FC Andorra empata a Lleida i lluitarà per pujar a Segona A

Carlos Martínez ha igualat el matx al temps afegit davant la mirada de Gerard Piqué i Shakira, que estaven a la graderia

L'FC Andorra empata a Lleida i lluitarà per pujar a Segona AFC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'FC Andorra ha empatat 1-1 al camp del Lleida Esportiu en un partit gris però s'ha assegurat la presència, com a mínim, a la Primera RFEF la propera temporada i lluitar per l'ascens a la Segona Divisió A. El propietari del club, Gerard Piqué, no s'ha perdut el partit a la llotja del Camp d'Esports igual que la seva dona i cantant, Shakira.

Albert Crespo ha avançat els lleidatans a la mitja hora de joc després d'una errada dels tricolors a la sortida d'un corner, i Carlos Martínez ha tingut una gran ocasió per empatar amb una pilota que s'ha estavellat al pal a l'última jugada de la primera meitat. La derrota momentània dels tricolors feia que les mirades se centressin en el duel entre Badalona i Barça B, que ha acabat en empat, un resultat que han celebrat a la banqueta i a la llotja tricolor perquè assegurava la plaça a la Primera RFEF. Malgrat que l'empat a Badalona ja donava l'objectiu als tricolors,l'FC Andorra ha acabat empatant al temps afegit gràcies a un cop de cap de Carlos Martínez.

Els tricolors quedaran enquadrats al subgrup 3 C amb Eivissa, Alcoyano i Vila-real B (a més de Nàstic de Tarragona i Barça B) en la segona fase de la Segona Divisió B.

L'FC Andorra perd a Lleida però lluitarà per pujar a Segona A

tracking