L'FC Andorra afronta la primera gran final

Necessita un empat contra el Lleida per assegurar la Primera RFEF i lluitar per pujar a Segona

L'FC Andorra afronta la primera gran finalFCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra afronta aquest migdia la primera gran final de la temporada i en tindrà prou amb un empat per assegurar la seva presència la propera temporada a la Primera RFEF (nova categoria creada per la federació espanyola) i, el que és més important, per seguir lluitant per l’ascens a la Segona Divisió A espanyola.

Els números són ben clars i només hi ha una combinació que deixi els tricolors fora de la tercera plaça, una derrota al camp del Lleida Esportiu que vagi combinada amb una victòria del Badalona al seu camp contra el Barça B. Tota la resta de resultats farà que els tricolors assoleixin el primer objectiu de la temporada. Tot i ser conscients que amb un empat en tindria prou, el tècnic de l’FC Andorra, Eder Sarabia, va manifestar que “no sabem sortir a empatar, i si vas a fer-ho tens més possibilitats de perdre”. A més, va afegir que “en moments determinats del partit i en funció de les circumstàncies pots jugar sabent que et val l’empat, però anirem a buscar la porteria contrària i ser agressius”.

El vestidor és conscient de la importància del partit, i Sarabia va assenyalar que “per arribar a aquest s’han hagut de fer les coses bé abans, i ha estat una bona temporada i li volem posar la cirereta amb una gran actuació i una victòria”. Sobre la importància del duel, va destacar que “segur que hi ha una mica de nervis i tensió perquè sabem el que ens estem jugant, però hem d’estar preparats”, mentre que sobre el partit de dissabte passat, que encara cueja, va destacar que “quan va acabar el partit hi havia frustració; amb els dies els jugadors han sabut valorar el que es va fer, amb un jugador menys durant 60 minuts”.

El tècnic tindrà les baixes de Borja Herrera i Enri per lesió, i Martín Mantovani per sanció.

tracking