esquí

Roger Puig, a podi per dia a Àustria

L'andorrà obté un segon lloc al gegant dels Nacionals austríacs, que comptava amb quatre top-10 mundials

Roger Puig, a podi per dia a ÀustriaFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Roger Puig continua sumant podis en la seva estada a Àustria. Avui ha assolit el cinquè top-3 en quatre dies amb el segon lloc al gegant dels Campionats Nacionals austríacs, que comptava amb quatre top-10 mundials. "Aquest podi té especial significat perquè el primer, el tercer, el quart i el cinquè són del top-10 de la classificació del rànquing mundial, i als Jocs i als Mundials aconsegueixen molt bons resultats, així que estic supercontent pel resultat aconseguit i esperem poder-lo repetir", ha comentat l'esquiador paralpí després d'assolir un nou podi.

Alpí

El de Puig no ha estat l'únic podi del dia per a la Federació Andorrana d'Esquí (FAE). Carla Mijares ha finalitzat tercera a l'eslàlom dels Nacionals de Liechtenstein, assolint així el seu segon millor resultat de la temporada, tal i com han destacat des de la FAE. Aquest resultat ha permés a Mijares obtenir 40.09 punts, quedant molt a prop dels seus actuals 37.92.

D'altra banda, Àlex Rius ha assolit un altre podi a l'eslàlom d'Espot, en el qual ha finalitzat tercer i ha millorat punts FIS marcant 30.42, pels 33.39 de l'última llista. També ha millorat punts Xavi Cornella, que ha estat sisè i n'ha obtingut 39.78 (a l'última llista en sumava 44.60), així com Pere Cornella, 13è i 79.83 punts FIS (87.66). A més, Pere Cornella ha estat segon a la cursa U18, categoria en què Aritz Àlvarez ha acabat tercer, i 15è de la general. Jaume Núñez ha estat 18è, Cerni Gil 27è,Leandre Parsoire 45è i Carles Soler 49è.

tracking