Koldo vol que Ilde Lima es pugui retirar al camp

El tècnic ha manifestat que "m'encantaria que es solucioni perquè crec que s'ho mereix"

Koldo Álvarez de EulateFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El seleccionador Koldo Alvarez de Eulate ha manifestat durant la roda de premsa prèvia al duel de demà contra Albània que el seu desig és que Ilde Lima es pugui retirar al camp. "M'agradaria moltíssim, amb la mà al cor, la situació em desagrada i vull que es pugui retirar com es mereix", ha assenyalat el tècnic, que ha afegit que "jo soc només una part, però n'hi ha dues que s'han de posar d'acord i hem de remar tots. Crec que la situació acabarà arribant a bon port, és la meva sensació". També s'ha referit a aquest assumpte el capità Marc Pujol, que ha assegurat que "jo no soc qui per valorar decisions que estan per sobre meu, però estic trist per no estar amb ell perquè hem compartit vestuari i és un referent".

De cara al duel de demà contra Albània, Koldo Alvarez de Eulate ha destacat la qualitat del conjunt visitant, i ha explicat que "hem de ser reconeixibles i ser nosaltres" i ha agregat que "ens demanaran molt, especialment a l'inici, i si no entrem bé al partit, patirem".

Un positiu detectat

Un jugador de la selecció andorrana de futbol ha donat positiu a la prova prèvia al partit que ha de jugar la selecció demà contra Albània a l'Estadi Nacional. El contagiat ha estat aïllat i es perdrà els tres enfrontaments de la fase de classificació per al Mundial del 2022 que es juguen entre demà i dimecres vinent. La resta de l'equip ha donat negatiu i per tant no hauria d'afectar a la disputa del matx contra Albània. Amb tot, aquesta situació ha endarrerit unes hores que el seleccionador nacional fes pública la convocatòria, que s'ha acabat coneixent a primera hora de la tarda. El combinat nacional ha fet aquesta tarda a l'Estadi Nacional l'últim entrenament previ al partit.

Ja en les finestres de seleccions de l'octubre i el setembre, el tècnic va haver de fer canvis d'última hora a la llista per altres positius, per la qual cosa aquesta és una situació que ja ha hagut d'afrontar prèviament.

tracking