Naturlàndia ha estat a l'alçada dels Campionats del Món de Triatló segons Ajona

El director de l'ecoparc afirma que poder realtizar les proves com estava previst "ha estat un repte per tothom"

Naturlànda ha estat a l'alçada dels Campionats del Món de Triatló segons AjonaTommy Zaferes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El director deNaturlàndia,XabierAjona, ha valorat molt positivament el cap de setmanaen quès'han realitzat els Campionats del Món de Triatló aNaturlàndiai ha afirmat que "hem demostrat que la instal·lació ha estat a l'altura de l'esdeveniment, i que al país tenim potencial humà i logístic per acollir aquest tipus d'esdeveniments". El director de l'ecoparc ha recordat també tots els inconvenients que hi ha hagut i ha comentat que "ha estat un repte per a tothom, perquè la climatologia no ha ajudat i alguns trams presentaven mancances de neu. Han calgut moltes hores de dedicació i recursos"

En una línia similar s'ha manifestat el cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral, que ha dit que"per a la parròquia és un gran pas perquè finalment Sant Julià de Lòria es converteixi en un referent mundial en el desenvolupament d'aquest tipus d'esdeveniments d'alt nivell''. Finalment, tant Majoral comAjonahan destacat la bona predisposició del Govern i elCOEXper tal de col·laborar i tirar endavant l'esdeveniment.

Pel que fa als resultats, el darrer dia va deixar palès el domini noruec, ja que l'equip del país dels fiords es va proclamar campió per equips en la modalitat de relleus.

tracking