triatló

Xavi Jové, a punt per iniciar el Campionat del Món

El triatleta andorrà, que és l’única representació del país, formarà part del grup d’elit, que sortirà a les vuit del matí

Xavi Jové, a punt per iniciar el Campionat del MónCARLES ITURBE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavi Jové serà l’únic representant andorrà en categoria elit al World Triathlon Winter Championships que dona, a primera hora d’aquest matí, el tret de sortida al parc d’aventures de Naturlandia. El triatleta de Ponts, ordinenc de residència, vol gaudir de l’experiència i aspira a signar un Top-10 que, atès el ventall de figures de l’especialitat que són presents al país –entre les quals el campió del món, Pavel Andreev–, seria una notable actuació.

Jové, a més, tot i no arribar en el seu millor pic de forma, va assolir una gran cinquena plaça al recent Campionat d’Espanya de triatló d’hivern.

A partir de les vuit del matí començarà l’activitat amb la sortida dels triatletes que competiran en la disciplina elit i sub-23, en categoria masculina i femenina. Els participants hauran de fer front a gairebé vuit quilòmetres de cursa a peu (7,90), 12 quilòmetres en cursa de BTT i poc més de 10 quilòmetres (10,7) en la competició d’esquí de fons. D’altra banda, el cap de Govern, Xavier Espot, va donar ahir la benvinguda als més de dos-cents participants, provinents de setze països, que competiran pel títol de campiona i campió del món de triatló d’hivern. “Aquests darrers anys Andorra ha fet un salt qualitatiu en l’organització de proves esportives d’alt nivell internacional”, va destacar Espot.

tracking