Futbol

L'FC Andorra podrà tenir 500 espectadors a Prada de Moles

El protocol aprovat per Salut permet el retorn del pública amb un 40% de l'aforament

FC Andorra, Barça BFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'FCAndorra ha rebut elvist-i-plau per part del ministeri de Salut al protocol que va presentar, mitjançant el comú d'Encamp com a propitari de les instal·lacións, i que permetrà que en elpròxim partithi torni a haver públic a les grades de Prada de Moles. Amb un aforament màxim del 40% de la capacitat de les instal·lacions, la graderia del camp encampadà podrà allotjar un màxim de 500 seguidors.

El director esportiu del club tricolor, Jaume Nogués, ha manifestat que "és un honor i una il·lusió quepuguemtornar a tenir aficionats al camp" i ha destacat la feina dels treballadors del club que han elaborat el protocol perquè això pugui ser una realitat ja en el proper matx. Pelpròxim encontre, que serà contra l'Hospitalet i que es vital per les aspiracions de l'equip de lluitar per l'ascens de categoria, ja tindrà públic a les grades, Nogués ha recordat que "la situació sanitària encara és la que és, i per tant hem de ser molt responsables i complir totes les mesures sanitàries que fixa el protocol".

En aquest sentit, es prendrà la temperatura a cada espectador al moment d'accedir a Prada de Moles. No estarà permès menjar, fumar ni beure durant el partit ni tampoc estara peu dret.L'únicamobilitat permesa serà per emergències i per anar als serveis.

tracking