Bartumeu Gabriel guanya un gegant dels Nacionals júniors d'Itàlia

Íria Medina ha estat segona en la prova disputada a l'estació de San Giovanni di Fassa

Bartumeu Gabriel al podi de guanyador de la provaFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Bartumeu Gabriel ha guanyat avui el gegant mascuí dels Nacionals Júniors d'Itàlia que s'han celebrat a l'estació de San Giovanni di Fassa i Íria Medina ha ocupat el segon lloc en categoria femenina. L'esquiador andorrà s'ha imposat amb un temps d'1.43.39 després de dominar la primera mànega i quedar en segon lloc a la segona, per davant de l'austríac Santino Profanter, que ha quedat a 0.71 del vencedor segons ha informat la FAE. Gabriel ha millorat una mica els seus punts FIS i queda amb 42.88, mentre que tenia 43.51 en l'última llista FIS publicada. Els andorrans Ty Acosta i Xavier Cornella han participat en la mateixa prova i han estat 6è i 14è, respectivament.

Íria Medina ha aconseguit la segona plaça del gegant quedant a 1.44 de la vencedora, que ha estat amb 1.46.31 la italiana Patrizia Gasslitter. L'esquiadora andorrana ha quedat sisena en la primera mànega i segona en el segon recorregut i ha marcat 58.46 punts FIS que representen una millor dels 63.55 que tenia en l'última llista de la FIS.

La competició dels esquiadors andorrans avui es completa amb el 13è lloc d'Axel Esteve i el 14è de Carla Mijares enl’eslàlom FIS de Dobbiaco. La FAE destaca que els dos corredors han entrat en el top15 de la classificació final.

tracking