Automobilisme

El Clio Ice Trophy, una nova subcategoria per a les GSeries

La prova, patrocinada per Renault, es disputarà en 2 rodes motrius

El Clio Ice Trophy, una nova subcategoria per a les GSeriesFOTOESPORT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les Crèdit Andorrà GSeries fan un important pas endavant de cara a l’edició del 2022 i tindran la novetat principal de la creació d’una nova subcategoria, la Clio Ice Trophy, resultat de les negociacions de l’organització amb Renault. La nova prova es disputarà dins de la categoria de 2 rodes motrius (2RM) i el vehicle triat per part de la prestigiosa marca francesa és el nou Renault Clio RX (o les versions Rally5 i Cup d’aquest model equipades amb el kit de transformació RX). A més, es tracta d’un vehicle amb homologació de la Federació Internacional d’Automobilisme (FIA) i que, en conseqüència, podrà competir en tots els campionats, internacionals i nacionals, inclòs el certamen sobre gel d’Andorra.

El nou Clio ja va competir en alguna de les cites de les Crèdit Andorrà GSeries 2021. La novetat en la pròxima edició serà que els pilots que disputin el certamen andorrà de pilotatge sobre gel al volant d’un Clio RX es veuran reflectits tant en la classificació global de la categoria 2RM com en la classificació específica del Clio Ice Trophy.

El director del Circuit d’Andorra-Pas de la Casa, Àlex Bercianos, molt satisfet, va comentar que “és un honor poder vincular Renault Sport amb les GSeries, un fet que serveix per seguir consolidant la categoria de 2 rodes motrius, que vam posar en marxa fa quatre anys”. Bercianos va afegir, a més, que la nova subcategoria permetrà reforçar la captació de nous talents i que servirà per “reforçar la quantitat i un punt de qualitat, que fins ara no teníem, de vehicles molt moderns. Tot és positiu”.

tracking