ACB Lliga Endesa

Passar pàgina i centrar-se en l'ACB

El MoraBanc visita el Betis després de l’eliminació europea per seguir a la lluita pels play-off

Passar pàgina i centrar-se en l'ACB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Europa ja és història. És cert que l’eliminació va fer mal per com es va produir, ja que el MoraBanc va guanyar amb solvència, però el Gran Canària va vèncer l’Unics i va deixar la victòria convertida en un triomf estèril. Però l’Eurocup ja no existeix i el MoraBanc enceta diumenge a les 19.00 hores a la pista del Betis el tram final de la Lliga Endesa amb dotze partits que serviran per determinar si es compleix o no l’objectiu d’entrar entre els vuit primers i classificar-se per als play-off. De moment, els tricolors estan a una victòria del tall tot i tenir un partit encara pendent, i tornar de Sevilla amb una victòria permetria seguir en la lluita.

El Coosur Real Betis arriba a aquest duel en un moment complicat, ja que ocupa llocs de descens (és penúltim amb cinc triomfs) i ve de perdre per la mínima (86-84) contra el Bilbao Basket en un duel directe per sortir de la cua de la classificació. Tot i aquesta circumstància, els tricolors no se’n refien i el tècnic, Ibon Navarro, va manifestar que “tenen la filosofia de Joan Plaza a dins amb agressivitat a les línies de passada, sòlid i organitzat en atac, i amb les idees clares del que vol fer en atac”. A més, va destacar que “en els tres últims partits han jugat molt bé i van arribar al final amb opcions de guanyar però se’ls va escapar per petits detalls”. Sobre el rival, Sergi García va assenyalar que “és un equip completament diferent del del partit d’anada, ha fet un pas endavant en el joc i ara serà molt complicat”.

L’eliminació a l’Eurocup encara porta cua i el tècnic va admetre que “encara donem voltes a coses del partit del Gran Canària”, mentre que Sergi García va explicar que “la sensació és que hem competit i plantat cara fins al final, podríem estar allà i això ens pot servir per al futur, però ara ens queda un final de lliga molt maco i si seguim així podrem estar on volem”. Per buscar-hi una part positiva, Ibon Navarro va assegurar que quedar fora d’Europa “implicarà coses positives perquè tindrem més temps per preparar els partits i descansar per arribar frescos”.

Tyson Pérez i Moussa Diagne seguiran sent baixa.

tracking