Surf de neu

Marín i Estévez accedeixen a les finals de Lenk

Marín i Estévez accedeixen a les finals de LenkFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lluís Marín i Maeva Estévez van classificar-se per a les finals de la Copa d’Europa de surf de neu en la modalitat de boardercross que se celebra aquest cap de setmana a Lenk, Suïssa. La jornada va estar marcada per les condicions meteorològiques adverses, ja que la intensa nevada caiguda va dificultar la treta de neu del traçat, i també feia molt vent. Per divendres hi havia prevista la qualificació i una primera cursa, però finalment només es va poder fer una baixada d’entrenaments i una qualificació.

En el cas de Maeva Estévez, va passar a les finals amb el desè millor temps amb un registre d’1’06”49, a gairebé un segon i mig de la més ràpida, la canadenca MacManiman. Pel que fa a Marín, va fer l’onzè millor registre amb un crono d’1’02”19, a dos segons de l’austríac Jud, que va acabar amb un temps d’1’00”33. Dissabte es farà la cursa de la Copa d’Europa.

Pel que fa a l’esquí alpí, Axel Esteve va ser 12è al gegant FIS de Folgaria, on Xavi Folguera no va poder completar la cursa. A més, tampoc es va poder celebrar el descens de les finals de la Copa d’Europa amb Matías Vargas a causa del mal temps, i Pere Cornella va ser el millor de l’equip EEBE al gegant de Pra Loup-Le Sauze amb el 71è lloc.

tracking