esquí

Irineu Esteve, 56è a la Copa del Món d'Engadin

Carola Vila suma 20 punts a la Copa d'Europa de Pokljuka

Irineu Esteve acaba quinzè als 15 km d'OberstdorfNORDIC FOCUS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Irineu Esteve ha disputat avui la primera de les dues proves de la Copa del Món d'Engadin (Suïssa), amb la qual conclourà la temporada. Esteve ha estat 56è als 15 quilòmetres clàssics després que un tap a la sortida el fes perdre moltes posicions, les quals després no ha pogut recuperar. "Quan estàs una mica al darrera, a un circuit tan pla, és difícil", ha lamentat el fondista. Demà és el torn per a la cursa dels 50 quilòmetres.

De la seva banda, Carola Vila ha estat 13a als 10 quilòmetres clàssics de la Copa d'Europa de Pokljuka i ha sumat 20 punts per a la general del circuit continental.També avui han entrat en acció per segona jornada consecutiva els júniors de la FAE. En categoria femenina, a la cursa de 7,5 quilòmetres clàssics, Gina del Rio ha acabat en la 30a plaça i Ona Ferrando en la 47a. En categoria masculina, Quim Grioche ha estat 40è en els 10 quilòmetres clàssics. Tots ells disputen demà una nova cursa de la Copa d'Europa a l'estació d'Eslovènia.

ALPI

Després de dos dies de cancel·lacions pel mal temps, finalment, Martias Vargas ha pogut disputar avui laCopa d’Europa de velocitat de Saalbach-Hinterglemm. Ho ha fet amb la cursa del supergegant, en la qual ha estat 58è. D'altra banda,Le Sauze ha estat avui l'escenari del segon gegant FIS per a l’equip masculí de l’EEBE, en el qual cap d'ells ha pogut completar la prova davant la gran exigència del traçat.Pere Cornella i Cerni Gil han quedat fora a la segona mànega, quan a la primera havien estat 52è i 87è, respectivament.

tracking