Esports de neu

Marín i Estevez, a les finals de la Copa d'Europa de Lenk

El mal temps ha obligat a comprimir les dues cites que s'havien de celebrar en una

Maeva Estevez acaba quarta a Reiteralm@NIENKEPOLLSBX

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lluís Marin i Maeva Estevez han dispuat avui la Copa d'Europa de Lenk (Suïssa), on entre avui i demà s'havien de realitzar dues cites continentals, però el mal temps no ha permés completar les finals avui i només s'ha disputat un entrenament i les qualificacions. Per tant, s'han comprimit les dues Copes d'Europa en una amb la disputa de les classificacions avui i les finals demà. Els dos represenants de la FAE s'han assegurat un lloc per a les rondes decisives després que Estevez hagi assolit el 10è millor registre i Marín l'11è.

Alpí

Àxel Esteve ha competit avui en el segon dels dos gegants FIS programats a l'estació de Folgaria, on ha assolit la 12a posició després de ser 17è ahir. Xavi Cornella no ha pogut completar la primera mànega.De la seva banda, el mal temps també ha afectat els plans de Matias Vargas, que avui havia de disputar el descens de la Copa d'Europa de Saalbach-Hinterglemm, però s'ha cancel·lat per motius meteorològics. L'altre competició amb esquiadors andorrans d'avui ha estat a Pra Loup-Le Sauze (França), on l'equip masculí competia en el primer gegant programat. El millor situat ha estat Pere Cornella, amb la 72a plaça, seguit d'Aritz Àlvarez, que ha estat 82è. Jaume Núñez ha ocupat la 83a posició, Lluís Torres la 98a i Cerni Gil la 103a.

Fons

Carola Vila ha tingut avui un primer contacte amb la Copa d'Europa de Pokljuka (Eslovènia) amb la cursa de l'esprint. La fondista andorrana ha estat 31a a la qualificació, quedant-se a només un lloc d'entrar a les finals. Els corredors juniors, Gina del Rio, Ona Ferrando i Quim Grioche també són a Eslovènia comeptint en la cita continental. Del Rio ha ocupat la 36a posició, Ferrando la 54a i Grioche la 75a en les seves respectives qualificacions de l'esprint.

Demà es disputen les curses de distància, mentre que Irineu Esteve estarà competint en una doble cita de Copa del Món a Suïssa amb els 15 quilòmetres clàssic.

tracking