La FAF continuarà sense permetre l'entrada de públic als partits

L'entitat justifica que no hi ha espai per posar els suplents a les graderies i donar cabuda als espectadors a la vegada

L'Inter Escaldes suma el tercer triomf onsecutiu i ja és líder (6-0)FAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Federació Andorrana de Futbol (FAF) ha comunicat que continuarà sense permetre l'accés d'espectadors a les competicions que organitza. Malgrat que el Govern permet des d'ahir l'entrada de públic als esdeveniments esportius amb un aforament limitat i un protocol validat, l'entitat ha optat per aquesta opció "malgrat que el desig de tots és el de tornar a la normalitat". El motiu que justifica la decisió és que en cada partit les banquetes dels dos equips ocupen una bona part de les graderies, per tal de mantenir la distància de seguretat entre els jugadors suplents, i això impossibilita oferir més espai per donar cabuda als espectadors i a l'hora mantenir les distàncies. "En definitiva, no es podria garantir la seguretat sanitària dels assistents", han justificat des de la FAF.

Així doncs i pel que fa al futbol, els partits de la Lliga Multisegur, la Lliga Unida i la Copa Constitució, de moment continuaran disputant-se sense aficionats, com també els de la Lliga Viatges Pantours de futbol sala i les competicions de Base. A més, sobre aquesta darrera,la Secretaria d’Estat d’Esports ha comunicat a la FAF que, degut a que els jugadors nascuts els anys 2010, 2011 i 2012 no han de passar els cribratges escolars, tampoc poden sotmetre's als cribratges en l'àmbit esportiu, i per aquest motiu han de jugar amb mascareta obligatòriament. Això significa que les categories benjamí i aleví han de jugar amb l'element de protecció. "Aquesta decisió es pren per una temporalitat indefinida i pot variar en funció de com avanci la pandèmia", han precisat des de la FAF.

tracking