Àxel Esteve és 17è al gegant FIS de Folgaria

Matías Vargas ha pogut disputar avui el primer entrenament de la Copa d'Europa d'Àustria

Àxel Esteve

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Àxel Esteve ha competit avui en el primer dels dos gegants FIS programats a l'estació de Folgaria, en el qual ha ocupat la 17a posició final. En la mateixa prova, Xavi Cornella no ha pogut completar la primera mànega. El segon gegant es disputarà demà.

De la seva banda, després de la suspensió pel mal temps d'ahir, Matias Vargas ha realitzat avui el primer entrenament de descens de la Copa d'Europa de Saalbach-Hinterglem, en el qual ha obtingut el 57è milor registre, situant-se a quatre segons del més ràpid. Demà es disputa la cursa.

Doble cita d'eslàlom per als EEBE

L'equip masculí EEBE ha competit entre ahir i avui en dos exigents eslàloms FIS elit a Pra Loup-LeSauze, on s'ha produït una alt percentatge d'abandonaments per part de tots els corredors. Ahir Pere Cornella va ser el millor situat amb una 59a plaça, mentre que Aritz Àlvarez no va poder completar la segona baixada després de ser 57è a la primera. Lu Escabrós, Jaume Núñez, Lluís Torres i Cerni Gil no van acabar la primera mànega. Avui, els sis corredors han quedat fora i demà i dissabte hi ha previstos dos gegants FIS.

Properes cites

Aquest dissabte, la Copa Burger King continua amb la disputa per part dels U10 del Trofeu Ford, organitzat per l'ECOA. En surf de neu, Lluís Marín i Maeva Estévez disputen demà la primera de les dues Copes d'Europa a Lenk.

tracking