Excel·lent 15a posició d'Irineu Esteve als Mundials d'Alemanya

El fondista andorrà assoleix el seu millor resultat en la cursa dels 15 quilòmetres

Irineu Esteve acaba 23è i puntua a FalunNORDICFOCUS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Irineu Esteve ha assolit una gran 15a posició aquest matí a la cursa dels 15 quilòmetres patinadors dels Campionats del Món que s'estan disputant a Oberstdorf (Alemanya). El fondista del Principat ha destacat en una prova dominada pels noruegs i en la qual només s'ha quedat a un minut i 19 segons del guanyador, Hans Christer Holund (33'47''). Ha estat en tot moment corrent entre els millors i a més, ha acabat a 40 segons del podi, un fet que té molt mèrit tenint en compte que és una prova de més de mitja hora de durada i hi havien fins a 106 participants.

Aquest és el millor resultat de l'andorrà en uns Campionats del Món, superant el 20è lloc Seefeld 2019 a l'Skiathlon, un fet que l'ha deixat molt satisfet. "Crec que podem estar molt contents de la cursa. Ha sortit tot bastant bé", ha destacat Esteve.

De la seva banda, el seu tècnic, Joan Erola, ha destacat l'esforç que ha hagut de fer Esteve per assolir aquest resultat. "Ha sigut una setmana una mica complicada perquè arrossegava molèsties a l’esquena i no ha sigut fàcil per a ell poder recuperar-se psicològicament i físicament per poder preparar aquesta cursa", ha assenyalat Erola, que ha afegit que "ho ha fet molt bé, s’ha sobreposat molt bé a aquest tema i ha esquiat molt bé tota la cursa. Podem estar molt contents".

Esteve descansarà ara del Mundial fins diumenge, dia en què disputara la cursa dels 50 quilòmetres clàssics.

Esquí alpí

D'altra banda, Àxel Esteve i Àlex Rius han disputat avui un gegant a Pozza di Fassa corresponent als Nacionals de Lituània, en la qual han assolit la 23a i 40 posició, respectivament. Així mateix, avui també han competit aAlpe d’Huez Íria Medina i Carla Mijares en un eslàlom FIS, en el qual no han pogut completar la primera mànega.

tracking