Esquí

Canvis en l'equip de la FAE per als Mundials júnior per un positiu

Carola Vila és 54a als 10 quilòmetres dels Campionats del Món d'esquí de fons d'Oberstdorf

Bartumeu Gabriel acaba 23è al supergegant de FlaineTwitter FAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació Andorrana d'Esquí ha anunciat un canvi en l'equip que participarà als Campionats del Món de Bansko (Bulgària) després de la detecció d'un positiu per Covid entre els esquiadors. Tal i com ha exposat la FAE, en les proves prèvies es va detectar el contagi de Bartumeu Gabriel, que ha de ser baixa, tot i que es troba bé i fent la quarantena. Així doncs, l'equip per als Mundials estarà conformat per Xavier Cornella, que disputarà el dijous el gegant, i Carla Mijares, que competirà a l'eslàlom del dia 10 i, si es troba en condicions, al gegant.

D'altra banda, avui Matias Vargas ha ocupat la vuitena posició al segon supergegant FIS deBardonecchia, en el qual Robert Ferrari ha estat 76è. A més, també a Itàlia, però a l'estació de Pozza di Fassa, Àxel Esteve i Àlex Rius han participat al gegant dels Nacionals de Letònia, en què han finalitzat 21è i 45è respectivament. L'altra cursa d'alpí amb presència andorrana d'avui ha estatel segon gegant FIS de Courchevel, en el qualÍria Medina ha ocupat la 32a plaça, mentre que Carla Mijares no ha pogut completar la primera mànega.

Mundials d'Alemanya

En esquí de fons, Carola Vila ha disputat avui la cursa dels 10 quilòmetres dels Campionats del Món a l’estació d’Oberstdorf, on ha estat 54a en una prova amb 88 fondistes. "Ens esperàvem millor, almenys estar entre les 45 millors. No ha anat massa bé i avui no ha fet una de les seves millors carreres", ha destacat el tècnic Joan Erola. Irineu Esteve disputa demà els 15 quilòmetres patinadors als Mundials.

tracking