atletisme

Kevin Poulet esdevé el gerent de la federació d'atletisme

La junta inicia una reestructuració de l’organigrama de l’entitat amb la voluntat de professionalitzar-la

Kevin Poulet, en una imatge d'arxiu.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Junta de la Federació Andorrana d'Atletisme va aprovar la setmana passada el nomenament de Kevin Poulet com gerent de l'entitat, càrrec que ocupa des d'avui mateix. Es tracta d'una persona vinculada a l'atletisme des de fa molt temps, primer com a atleta i després com a tècnic. ´Poulet és llicenciat en ciències de l’activitat física i de l’esport per la universitat de Lleida i especialitzat en gestió esportiva i alt rendiment. A més, disposa del títol d’entrenador per la Real Federación Española de Atletismo nivell II i jutge nacional d’atletisme pel Comitè Andorrà de Jutges. La seva trajectòria com a entrenador s’ha centrat principalment en atletes en formació de categoria sub-16 i sub-18 majoritàriament.

Amb aquest nomenament, la federació inicia una reestructuració de l’organigrama de l’entitat amb la voluntat de professionalitzar-la. Poulet s'ha marcat com a objectius principals potenciar l’atletisme femení, impulsar la base i la presencia de l’atletisme a les escoles.

Moya, a l'Europeu

Una de les primeres accions que durà a terme Poulet en el seu nou càrrec és la d'acompanyar a Pol Moya a l'Europeu de pista coberta, que es disputa a Torún (Polònia) entre el 5 i el 7 de març. Moya correrà, com és habitual, en la prova dels 800 metres.

tracking