Esquí

Roger Puig queda 8è al segon gegant de la Copa del Món

La Copa del Món d'esquí de fons de Nove Mesto, on havia de competir Irineu Esteve, ha estat suspesa

Roger Puig queda 8è al segon gegant de la Copa del MónFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'esquiadorparalpíRoger Puig ha quedat vuitè en la segona jornada de gegant de la Copa del Món deLeogang, a Àustria. Puig ha fet un cronod'1.48.50, a9,76del guanyador, el francèsArthurBauchet. La pista s'ha pogut mantenir bastant gelada tot i la pluja de tota la nit i l'andorrà ha lluitat una segona mànega en què era molt difícil guanyar posicions perquè la pista empitjorava molt ràpidament amb el pas dels corredors. Demà i divendres seran els últims dies de la competició, amb la modalitat d'eslàlom.

CarlaMijaresha aconseguit avui un sisè lloc en el segon eslàlom FIS de ValPalot, a Itàlia, un temps totald'1.18.00, a1,57de la vencedora, la italiana VeraTschurtschenthaler, que s'ha imposat amb 1.16.43. L'andorrana Íria Medina, que ha disputat avui la mateixa prova, però a l'estació de Santa Caterina ha quedat foraen no podercompletar la segona mànega.

Pel que fa a l'equip masculí,MatíasVargas ha estat 24è i Robert Ferrari ha acabat 79è en la jornada de descens a SellaNevea. Vargas ha fet un cronod'1.25.44, a1,45del guanyador, el francèsBlaiseGiezendanneri ha millorat els seus punts FIS 50,69 a44,58. Ferrari ha aconseguit un tempsd'1.29.42i ha passat de239,66punts FIS a103,8.

IrineuEsteve no podrà disputar la Copa del Món d'esquí de fons deNoveMesto, a la República Txeca. La competició, que estava prevista pel 20 i 21 de febrer, ha estat suspesa, segons ha anunciat laFAE.

tracking