L'FC Andorra suma tres punts d'or (0-1)

Els tricolors han superat el Barça B a domicili, i se situen a dos punts del líder

L'FC Andorra suma tres punts d'or (0-1)FCA

L’FC Andorra va de debò i ja està a només dos punts del líder després de derrotar 0-1 al Barça B a l’Estadi Johan Cruyff. Els tricolors han dominat i han gaudit de les ocasions més clares, però no ha estat fins ben entrada la segona part quan s'han pogut avançar gràcies a una diana de Víctor Casadesús.

El partit ha arrencat mogut amb la primera ocasió tricolor tot just als dos minuts amb un tir d’Iker, i ell mateix n’ha tornat a tenir una claríssima després d’una passada de la mort, però Iñaki Peña ha tret la seva rematada a boca de canó. El Barça B ha respost ràpid amb una rematada de cap de Rey Manaj que ha fet que Nico Ratti s’hagués de lluir per evitar la diana blaugrana. Precisament Rey Manaj ha tornat a tenir l’oportunitat d’avançar el filial blaugrana, però en aquest cas ha estat Adri Vilanova qui ha tret la rematada.

Tot i alguns moments de domini del Barça B, les ocasions més clares continuaven sent pels tricolors, com amb una rematada de Carlos Martínez amb el cap que ha acabat traient Iñaki Peña, o un tir de Loureiro després d’una jugada individual per la banda dreta, però el duel ha arribat al descans sense gols.

A la represa, Carlos Martínez ha tornat a avisar amb una nova rematada de cap, i el Barça B ha respost amb un xut de Collado que Ratti ha pogut atrapar sense problemes, i amb un altre tir llunyà de Konrad després d’una contra que ha sortit fregant el pal. Els tricolors continuaven sent els dominadors, però no acabaven d’estar fins de cara a porteria, com li ha passat a Iker Goujon, o a Carlos Martínez, de nou, després d’una passada llarga.

Semblava que el gol no arribaria, però els tricolors s’han avançat al minut 73 gràcies a Víctor Casadesús. El balear ha deixat passar una centrada de Riverola per despistar, Carlos Martínez li ha posat al primer toc dins de l'àrea, i el killer no ha fallat i ha situat per davant els homes d’Eder Sarabia. Els blaugrana han mogut la banqueta en busca de l’empat (Eder Sarabia també i ha fet debutar a Kike Saverio), però el marcador no s’ha tornat a moure i els tricolors han sumat tres punts importantíssims per seguir en la lluita per pujar.

Dissabte que ve Sarabia s’estrenarà a casa amb un partit d’alta volada, i és que l’FC Andorra rebrà el líder, el Nàstic de Tarragona sent conscients de que un triomf els situaria en primera posició tot i tenir encara un partit menys.