futbol sala

El CE Sant Julià remunta i supera el líder Linyola (4-3)

El CE Sant Julià es va desfer del líder destacat, el Linyola, per 4 gols a 3 en un partit en què els de Jorge Dias van anar a remolc i van signar una brillant remuntada per endur-se la victòria. Els lleidatans van colpejar primer amb dos gols en 12 minuts, aprofitant dues badades dels lauredians. Poc després, al minut 15, Édgar Sánchez retallava les diferències amb el primer gol dels locals, una diana que convidava a l’optimisme i amb la qual es va arribar al descans (1-2). A la represa, en un minut agitat, l’andorrà Gerard Raventós tornava a ampliar la distància per al Linyola però Emidio Da Silva, amb el 2-3, va tornar a posar pebre al partit. En aquest punt, els de Jorge Dias s’ho van començar a creure i van gaudir de més ocasions. Als darrers deu minuts va arribar la reumuntada i Hugo Albino al minut 31 feia el 3-3 i, novament, Édgar Sánchez aconseguia el definitiu 4-3 que donava la victòria als lauredians. El CE Sant Julià és ara setè a la classificació amb 15 punts.