A conquerir Barcelona

Després del triomf contra l’Espanyol B, l’FC Andorra visita el Barça B amb la possibilitat d’apropar-se al liderat del grup

A conquerir BarcelonaFC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra culmina aquesta tarda a l’Estadi Johan Cruyff (18.00 hores) la seva setmana particular de filials. Després del triomf de dimecres a la Ciutat Esportiva Dani Jarque davant de l’Espanyol B, el segon compromís amb Eder Sarabia a la banqueta no podia tenir més pebre; repte contra l’FC Barcelona B en el retorn a casa del tècnic basc després del seu periple de sis mesos al Camp Nou. Un partit en què no només es discutirà la segona plaça i la possibilitat d’apropar-se al líder, el Nàstic de Tarragona -els tricolors són segons amb 22 punts i el filial blaugrana quart amb 19-, sinó que la possessió de la pilota també serà clau tenint en compte el marcat ideari futbolísitic dels dos equips. “Serà un gran partit”, va introduïr el tècnic de l’FC Andorra, Eder Sarabia, que va afegir que el Barça B “voldrà ser el dominador del joc i que té jugadors de molt talent, de molt nivell i de molt futur”.

Aconseguir el triomf al Johan Cruyff suposaria un veritable cop a la taula per a l’equip tricolor, no només pel rival i l’escenari, sinó per l’oportunitat de ficar pressió al Nàstic, tenint en compte que l’Andorra té un partit menys, el que ha de disputar a Prada de Moles davant del Cornellà i que es va ajornar pel brot de Covid-19 a l’equip verd. “Ara hem d’intentar consolidar i millorar tot el que van fer bé contra l’Espanyol B i volem la segona victòria per reforçar la feina que estem fent i qie podria suposar un pas important”. Per al partit seran baixa segura Ruben Enri i Hector Hevel, amb diferents molèsties musculars, i el nou fitxatge, l’extrem equatorià procedent d’Osasuna, Kike Saverio, podria gaudir dels seus primer minuts com a jugador tricolor. Tot i això, Sarabia va deixar clar que el futbolista “encara està situant-se, agafant automatisme i el ritme adient”. El tècnic tricolor va comentar també que, pel seu passat blaugrana, “conec molt uns quants [jugadors del filial], els he arribat a entrenar, i els altres els hem seguit de prop quan estàvem al primer equip”. Un aspecte que, subratlla l’entrenador biscaí, “és bo per a nosaltres però, al final, sempre estem pendents d’analitzar el rival i els intentarem contrarestar”.

El Barça B, de menys a més

Després d’un inici de lliga decebedor, irregular i marcat per un bon grapat de baixes de jugadors importants, el Barça B comença a intimidar i a agafar velocitat de creuer. L’equip de Francisco Javier García ha edificat la seva recuperació en els bons resultats aconseguits a l’Estadi Johan Cruyff, on acumula ja quatre victòries consecutives, la darrera per 2-1 contra l’Olot. Ara bé, els blaugrana porten 15 dies sense competir, ja que el partit davant l’AE Prat programat per a la passada jornada al Municipal Sagnier es va ajornar pels casos de coronavirus a l’equip potablava. A més, l’entrenador blaugrana, tot i tenir baixes de pes -Oriol Busquets per lesió, Álvaro Sanz per sanció o el porter Arnau Tenas, convocat amb el primer equip per enfrontar-se al Betis-, podrà disposar de les seves millors peces en la creació i l’atac. Així, s’espera que homes com Iliax Moriba, Àlex Collado o Konrad de la Fuente siguin protagonistes. De l’FC Andorra, García Pimienta va reconèixer que “és un rival molt complicat pel perfil de jugadors que té” i va afegir que “n’hi ha molts que han passat pel nostre futbol base. Voldran tenir la pilota i estan en un bon moment”.

tracking