Eurocup

Guanyar per encarrilar el pas a quarts

El MoraBanc rep el Gran Canària en un duel en què pot fer un pas de gegant per passar de ronda

Guanyar per encarrilar el pas a quarts

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra rep aquest vespre l’Herbalife Gran Canària en un partit que pot tenir premi si acaba amb victòria. El triomf no donaria la classificació matemàtica a quarts de final de l’Eurocup als tricolors, però sí que els deixaria en una situació de luxe per fer-ho, i més si l’Unics Kazan compleix els pronòstics i derrota el Mornar Bar. Si es compleix aquesta combinació els del Principat tindran dues victòries de marge amb els montenegrins a falta de dos duels per al final del Top-16. Els canaris, de la seva banda, arriben a aquest duel amb l’aigua al coll, ja que tot el que no sigui guanyar significarà la seva eliminació.

El precedent contra l’equip canari és ben recent amb la victòria de la setmana passada per 63 a 66 a la pista de l’Herbalife, i l’escorta del MoraBanc Andorra Jeremy Senglin va manifestar que “serà un partit dur perquè Gran Canària és un bon equip que encara no ha guanyat a Eurocup i vindrà amb moltes ganes de fer-ho”. A més, va destacar que “ens coneixem bé i els hem guanyat dos cops darrerament, però de la meva etapa universitària recordo que guanyar tres partits seguits a un mateix equip és molt complicat. També va mostrar-se en una línia similar el tècnic ajudant dels tricolors, Paco Vázquez, que va assenyalar que “segur que el Gran Canària ens voldrà guanyar i veurem un millor equip que el que vam guanyar la setmana passada a casa seva”.

Sobre les possibilitats per avançar de ronda, Senglin va afirmar que “una victòria ens col·locaria en una bona posició per ser als quarts de l’Eurocup, però això no ens ha de generar més pressió, només ens ha de fer jugar més concentrats”. Sobre la pressió per aconseguir aquest objectiu, Vázquez va asegurar que “es tracta de fer un bon partit sense pensar en les conseqüències que podria tenir, i no hem de tenir més pressió”. Per últim, el tècnic ajudant va destacar que “vam tenir una ratxa negativa al desembre després de jugar molts partits però la feina estava feta i ara sembla que estem recollint els fruits”.

El tècnic, Ibon Navarro, seguirà tenint les baixes confirmades de Moussa Diagne i Haukur Palsson, i haurà de tornar a descartar un dels 13 jugadors disponibles per fer la llista de 12 convocats.

S’AGAFEN A L’ÚLTIMA BALA

Des del costat canari tenen clar que el duel d’avui és un partit a vida o mort, i el tècnic ajudant de l’Herbalife, Víctor García, va manifestar que “sabem que és una final i l’hem d’afrontar com a tal”, i va afegir que “hem d’aprendre del partit d’anada, seguir fent les coses bé com deixar-los en pocs punts, i evitar que se sentin còmodes corrent i jugant al contraatac, que és la manera com millor juguen”.

tracking