Hoquei patins

Sense acord entre els jugadors i la junta

L’equip i la federació es reuneixen per apropar posicions, però sense gaire èxit

Sense acord entre els jugadors i la juntaFACEBOOK

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb el foc obert i la ferida encara sagnant, diumenge van mantenir una trobada telemàtica els jugadors de la selecció absoluta d’hoquei patins i els membres de la Federació Andorrana de Patinatge (FAP) per apropar posicions. En aquest afer, un bloc dissident de set jugadors del combinat nacional estudia renunciar a les convocatòries amb la selecció per discrepàncies amb l’actual junta directiva de la federació, presidida per Víctor Buen. Els jugadors es mostraven molestos per la forma com s’havia escollit Miquel Umbert com a nou responsable de la selecció i per la destitució de Climent Padrós com a entrenador, mentre que la junta defensa el fet que a la selecció li calia un canvi en la direcció i que Umbert és el designat.

Durant la reunió es va demostrar que cap de les dues parts estava disposada a cedir i es van mantenir fermes en les seves respectives posicions. Per al grup de jugadors, els membres de la federació segueixen enrocats en la decisió d’apostar per Umbert i, segons la seva opinió, sembla que la junta de la FAP no vol acceptar l’error d’haver fet fora Padrós i es mostren molt reticents a repescar-lo. Tot i això, readmetre l’anterior seleccionador és una opció més i durant la trobada s’hauria obert la porta a buscar un nou seleccionador que s’adapti al projecte com a punt de trobada entre les dues parts.

Aquesta setmana, la federació hauria d’estudiar aquesta opció, tot i que els jugadors, encara que es manté l’esperança, creuen que la decisió ja està presa i que Umbert serà el seleccionador.

tracking