Irineu, tercer en 'mass start', repeteix podi a Formazza

Carola Vila acaba 13a en la cursa femenina de 15 quilòmetres

Irineu, tercer en 'mass start', repeteix podi a FormazzaFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Irineu Esteve va repetir el podi ahir a la darrera prova de Copa d’Europa d’esquí de fons a l’estació italiana de Formazza. Després del segon lloc de dissabte, el fondista andorrà va acabar ahir tercer en la jornada de curses de 20 kms mass start, amb un temps de 48’20”30, a 4”80 del guanyador, el francès Adrien Backscheider (48’15”90), gairebé dintre del mateix segon que el segon classificat, Mirco Bertolina (+4.40), i en un grup on fins a cinc corredors més es van situar en els següents quatre segons de temps. A la general de la Copa d’Europa (Alpen Cup), Irineu lidera la classificació després de tres curses disputades amb 220 punts. Adrien Backscheider és segon amb 150 i l’espanyol Imanol Rojo, tercer amb 136.

En la categoria femenina, Carola Vila ha acabat 13a en al cursa de 15 quilòmetres amb un crono de 43’10”9, a 1’07”5 de la guanyadora, la italiana Ilaria Debertolis. Vila és 15a a la general de la Copa d’Europa.

En esquí alpí, Xavi Cornella va ser 19è i Ty Acosta, 31è al gegant dels Nacionals Júniors italians de San Giovanni di Fassa.

tracking