Irineu Esteve acaba segon als 15 km clàssics a Itàlia

En la prova femenina dels 10 km patinador, Carola Vila fa top-10 i aconsegueix el seu millor resultat en Copa d’Europa

Irineu Esteve acaba segon als 15 km clàssics a ItàliaFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Irineu Esteve va aconseguir la segona posició en els 15 km clàssics a la Copa d’Europa celebrada a l’estació italiana. Va lluitar per la victòria durant tota la cursa però, finalment, va ser segon (40’09”5) a nou segons del guanyador, l’espanyol Imanol Rojo, que es va imposar amb 40’00”5. Amb aquest resultat, Esteve millora la cinquena plaça que va obtenir aquesta temporada a la competició europea, als 15 km patinadors de Goms del 6 de desembre passat. El tècnic de la FAE, Joan Erola, va destacar que “és un dels seus millors resultats en Copa d’Europa i estem molt contents”.

En la prova femenina dels 10 km clàssics, Carola Vila es va situar al top-10 –10a posició– amb un crono de 31’58”1, a 1’27”6 de la guanyadora, la italiana Anna Comarella, que es va imposar amb 30’30”5. Aquest és el millor resultat de Vila en la competició europea i millora, així mateix, la 15a posició d’aquesta temporada també a Goms. “Ha caigut a l’alçada del quilòmetre 2,5 i potser hauria pogut acabar més endavant. La darrera volta l’ha fet entre les cinc primeres i, en definitiva, ha fet una cursa molt bona” va explicar Erola. En la jornada d’avui, Irineu Esteve corre els 20 km mass start i Carola Vila serà present als 15 km.

D’altra banda, en esquí alpí, Xavi Cornella va fer podi, tercer classificat, a la FIS de San Giovanni di Fassa (Itàlia).

tracking