Cande Moreno i Pablo Vallina donen positiu per Covid

Cinquè i sisè lloc per a Cornella i Gabriel en el darrer eslàlom del Nacional d'Alemanya

Cande Moreno torna quatre mesos després a la neu amb una estada de preparació a ÀustriaFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'esquiadoraCandeMoreno i l'"skiman" PabloVallinahan donat positiu per Covid, segons ha fet saber la Federació Andorrana d'Esquí (FAE) a través d'un comunicat. Els dos es troben bé i tot l'equip faràuna quarantena de deu dies, així com el fisioterapeuta Pol Ferrer i l'entrenadorDejanPoljansekque romandran confinats i en estudi per precaució, tot i haver donat negatiu. Moreno no podrà disputar la Copa del Món de supergegant de Val d'Isère (França), que estava prevista del 16 al 20 de desembre, i haurà de tornar a la competició a partir de gener, en curses encara per determinar.

Resultats a Itàlia i Suïssa

L'equip masculí de tècnica, format per Xavier Cornella,BartumeuGabriel iTyAcosta, han disputat avuila darreracursa d'eslàlom dels Nacionals Júnior d'Alemanya aPfleders, Itàlia. Cornella ha finalitzat en la cinquena posició amb un tempsd'1.24.09, a 0,70centèsimesde segon del guanyador i a 0,41 del podi després de remuntar l'actuació de la primera mànega, on havia aconseguit un 14è temps.BartumeuGabriel ha estat sisè amb 1.24.35, després d'una cursa en què era onzè temps en la primera mànega i cinquè en la segona.TyAcosta, finalment, ha acabat onzè amb un tempsd'1.24.76, a 1 segon i 37centèsimesdel campió. La pròxima cursa de Cornella, Gabriel iAcostaserà el pròxim cap de setmana, a San GiovannidiFassa, amb un gegant i un eslàlom, respectivament.

L'esquiador Joan Verdú no ha pogut completar elgegantdeVeysonnaz, a Suïssa, tot i que estava en temps de podi en ser quart a la primera mànega i mantenir el millor temps en la segona abans de sortir-se. Verdú ha fet la primera mànega amb un crono de 1.14.16, a1.02del millor registre, que ha estatperal suísLivioSimonet, amb 1.13.14, que ha guanyat la cursa. Verdú havia de tornar a competir demà, però la cursa finalment s'ha cancel·lat.

MatíasVargas ha competit avui en el darrer descens de la Copa d'Europa de Santa Caterina, a Itàlia, on ha finalitzat 60è, amb un temps de 1.07.35, a3.53del guanyador de la cursa. La pròxima cita de Vargas serà els dies 21 i 22 de desembre, al supergegant de la Copa d'Europa d'Altenmarkt.

tracking