Ajornats dos partits de la lliga per casos de Covid-19

Es van detectar positius a l’FC Santa Coloma i UE Engordany

Ajornats dos partits de la lliga per casos de Covid-19UE ENGORDANY

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La segona jornada de la Lliga Multisegur Assegurances tindrà dos partits i no quatre després de l’ajornament dels duels que havien d’enfrontar l’FC Santa Coloma i l’UE Sant Julià i UE Engordany i Atlètic Escaldes per casos de Covid-19.

Etiquetes:

Pel que fa al primer dels partits, ahir van detectar-se dos positius a l’FC Santa Coloma al cribratge de la FAF, i com el cap de setmana passat ja s’havia detectat un positiu per Covid-19 a l’equip, es va haver d’ajornar el partit tal com estableix el protocol de la FAF quan hi ha tres o més positius. El matx entre UE Engordany i Atlètic Escaldes tampoc es disputarà per un positiu a les files dels primers. El jugador en qüestió és contacte estret amb dos futbolistes més de la plantilla perquè conviuen junt, i per això va decidir-se ajornar aquest partit. Tots dos duels es disputaran durant el mes de gener.

Sí que es disputaran els duels dels dos equips que van vèncer a la primera jornada, Inter i Carroi. A les 11.30 hores es jugarà el Penya Encarnada - Inter Club d’Escaldes a la Borda Mateu, i a les 16.30 hores, UE Santa Coloma i CE Carroi es veuran les cares a l’Estadi Nacional.

tracking