Un MoraBanc a ritme de Senglin venç a Bilbao (76-85)

Els tricolors han guanyat un duel igualat amb recital del nord-americà

Un MoraBanc a ritme de Senglin venç a BilbaoACB Photo / A. Arrizabalaga

El MoraBanc Andorra ha sumat la cinquena victòria de la temporada a l'ACB després d'imposar-se 76-85 al RETAbet Bilbao Basket a domicili. El duel ha estat marcat per la igualtat i no s'ha decidit fins al tram final del partit gràcies a l'espectacular actuació de Jeremy Senglin amb 30 punts.

El duel ha arrencat amb màxima igualtat des del principi, amb alternances al marcador, i amb els dos equips jugant de tu a tu en un primer quart que ha acabat amb empat (19-19). Els tricolors han passat a liderar després i semblava que començaven a trencar el partit amb una diferència de cinc punts amunt, tot i que un bon final dels locals ha deixat el marcador 36-38.

A la represa el duel ha seguit la mateixa línia amb màxima igualtat al marcador, tot i que la millora dels locals en el joc interior els ha situat per davant amb una mínima diferència de tres punts. Els tricolors han reaccionat, però i l'electrònic marcava un 52-52 al final del tercer període. L'últim quart ha arrencat amb els locals per davant, però ha arribat el moment Senglin amb nou punts seguits del nord-americà que han acabat de trencar el partit a poc més de tres minuts pel final. El Bilbao ha buscat la remuntada a la desesperada, però ha estat impossible.

Jeremy Senglin amb 30 punts (la seva millor marca a l'ACB), 3 rebots, 3 assistències i 32 de valoració ha estat el millor del partit, i també ha quallat una bona actuació Sergi García i Tyson Pérez, amb 14 i 12 crèdits de valoració respectivament. A més, el duel ha tingut també la bona notícia de la reaparició de Bandja Sy després de la lesió que va fer-se a la Lliga Catalana.

Els tricolors inicien la marató de partits amb victòria, i diumenge rebran el Betis al Poliesportiu en una nova jornada de la Lliga Endesa.