Motociclisme

Xavi Cardelús acaba en tercera plaça a Motorland

El pilot va pujar al podi a la primera de les dues curses d’Alcanyís, però a la segona no va poder finalitzar la prova

Xavi Cardelús acaba en tercera plaça a MotorlandTEAM STYLOBIKE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavi Cardelús va sumar ahir a Motorland el seu primer podi de la temporada amb la tercera plaça a la primera de les dues curses de l’Europeu de Moto2 que va disputar. Ja d’inici el pilot es va trobar còmode sobre l’asfalt aragonès i va fer una bona sortida que el va dur a situar-se quart a la tercera volta, i tercer a la vuitena. Una posició que ja no va deixar escapar i que li va permetre pujar als llocs d’honor. A més, també va fer la volta ràpida de la cursa.

A la segona carrera no van anar-li tan bé les coses, i ja va haver de començar des de l’últim lloc de la graella de sortida després d’un problema elèctric. Tot i això, va remuntar posicions fins a arribar al sisè lloc, però quan lluitava amb el japonès Hada per intentar superar-lo va caure a terra i va veure com la cursa havia d’acabar abans d’hora.

Després de les dues proves, Cardelús va manifestar que “des de primera hora del matí, tenia clar que avui tocava sortir bé i mossegar a les primeres voltes perquè per ritme, podia estar amb els de davant”, i va afegir que “aquest primer podi de l’any és la recompensa a la feina ben feta per tots plegats i la demostració del pas endavant que hem fet”.

Ara el pilot deixarà de banda unes setmanes l’Europeu de Moto2, concretament fins al 31 d’octubre a València, i es tornarà a posar el xip del Mundial de MotoE, campionat que tancarà la setmana vinent a Le Mans.

tracking