Motociclisme

Xavi Cardelús, sisè a la primera cursa de Motorland

Xavi Cardelús va finalitzar ahir en sisena posició a la primera de les tres curses de l’Europeu de Moto2 que disputarà aquest cap de setmana al circuit de Motorland a Alcanyís. La prova va estar marcada per les condicions de fred i vent, i el corredor va tenir un mal inici que li va fer perdre posicions, però a poc a poc va anar remuntant llocs mentre anava avançant la prova.

A l’última volta, Cardelús va poder avançar el japonès Hada, i certificar així la sisena posició. Amb aquests punts, ara ocupa la vuitena posició de la classificació general del campionat.

Després de la cursa, el pilot va manifestar que “la sortida i la primera volta han estat les claus que m’han impedit aconseguir avui un millor resultat a Motorland. No he sortit gaire bé i a la primera volta no he pogut recuperar posicions”, i va afegir que “demà espero fer una millor sortida i poder estar més endavant”.

I és que avui Xavi Cardelús haurà d’afrontar dues curses més de l’Europeu de Moto2. La primera està programada a les 12.00 hores, mentre que la segona se celebrarà a partir de les 15.00 hores.