Piragüisme

Mònica Doria frega les medalles

La palista va acabar en cinquè lloc en caiac després de tocar dues portes

Mònica Doria frega les medallesNINA JELENC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mònica Doria va quedar-se ahir a tocar de les medalles a l’Europeu sub-23 de piragüisme després d’acabar en cinquena posició a la gran final. La palista havia mostrat unes bones sensacions i va aconseguir el segon millor temps a les semifinals que van realitzar-se al matí, però a la tarda va cometre una errada que la va deixar sense medalla.

Doria va tocar dues portes, la 10 i la 12, i això li va suposar quatre segons de penalització que van evitar que es pengés la medalla de bronze. La palista va completar el seu recorregut en 102”28 segons, però després de sumar-li els quatre segons de penalització va quedar-se amb 106”28, a 7”27 de la campiona d’Europa, l’alemanya Elena Apel. En segona posició va finalitzar Klaudia Zwolinska, mentre que el podi el va tancar finalment la txeca Antoine Galuskova.

Pel que fa a Laura Pellicer, l’altra representant del país en aquest Europeu sub-23, va quedar-se fora de la final després d’acabar en 17a posició a la semifinal. Pellicer va fer un temps de 122”91 a la baixada, i va quedar a vuit segons de la desena plaça que li hauria donat accés a la gran final.

Avui tant Mònica Doria com Laura Pellicer tanquen la seva participació en aquest Europeu sub-23 amb la prova de canoa. A partir de les 9.00 hores es faran les semifinals amb Pellicer, que arrencaran a les 9.10 hores, i Doria (en la seva modalitat preferida i on competirà als Jocs) ho farà a les 9.24 hores. Si acaben entre les deu millors a la seva baixada, passaran a disputar la final, que està programada, també avui, a partir de les 13.30 hores.

tracking