L'Enfaf s'estrena a Preferent amb la visita al Júpiter

Les noies de José Antonio Martín no jugaven un duel oficial des del febrer i tornen a la competició després de l’ascens

L'Enfaf s'estrena a Preferent amb la visita al JúpiterFAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Enfaf torna avui a la competició, i ho fa per la porta gran després de l’ascens a Preferent, la quarta categoria del futbol femení espanyol. Lluny queda ja el 29 de febrer, quan les tricolors van disputar el seu últim partit, una derrota 4-2 al camp del Levante Las Planas. Des de llavors, es va ajornar un duel per la neu, va esclatar la crisi del coronavirus, i les jugadores van pujar de categoria sense poder celebrar-ho a la gespa.

Les noies de José Antonio Martín visitaran aquesta tarda el Club Esportiu Júpiter (18.00 hores) en el que serà l’inici d’una lliga complicada amb 18 equips. I més tenint en compte les complicacions que ha tingut l’equip per poder entrenar-se a causa de la pandèmia, tal com va admetre el president de la Federació Andorrana de Futbol, Fèlix Álvarez. A més, l’Enfaf només ha pogut disputar un duel de pretemporada, que va ser la setmana passada al camp del Pardinyes, i que va acabar amb derrota per 2-0.

Una de les jugadores de l’equip és Marina Fernández, i tot i que avui no podrà jugar el partit a Barcelona per lesió, va manifestar que “afrontem aquest curs amb molta il·lusió i ganes, som un equip ambiciós i crec que farem un bon paper i segur que això ajudarà a fer créixer el futbol femení al país”. Sobre els objectius per aquest curs, Fernández va assegurar que “l’objectiu és la permanència, però a mi sempre m’agrada aspirar a més. Per què no pensar a acabar de mitja taula cap amunt?”.

tracking