“Estem en un mal moment”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic del MoraBanc Andorra va arribar a la sala de premsa del Poliesportiu capcot després de la quarta derrota consecutiva i va manifestar que “crec que hem fet un bon treball d’esforç i de joc en alguns moments, però també n’hem tingut en què hem perdut la concentració perquè encara estem en el punt de trobar els automatismes que ens han d’ajudar a jugar de memòria”.

Preguntat sobre què li havia faltat a l’equip, Navarro va assenyalar que “a l’últim quart hem rebut molts tirs de tres i això els ha donat confiança perquè quan n’anoten un d’oberts, després també fan els més difícils”. Aprofundint en aquest aspecte, el basc va afirmar que “estem rebent un percentatge molt alt de tirs de tres en els quarts quarts a tots els partits, i això és una falta d’esforç i de concentració per puntejar millor els tirs, i això també ve de dinàmiques, perquè ells venen de remuntar 17 punts a Europa, i nosaltres de perdre a l’últim quart”.

Precisament en aquest aspecte, va declarar que “estem en un punt de dinàmiques, quan no estàs bé surt tot dolent, i nosaltres ara mateix estem en un mal moment, però hem de seguir treballant perquè fem bona feina, i estic convençut que aviat tornarem a guanyar”.

Per últim, i qüestionat per l’actuació arbitral, especialment a la primera meitat, Ibon Navarro va preferir no pronunciar-se.

EL RIVAL

Carles Duran, Entrenador del Joventut

“Té valor guanyar aquí”

L’entrenador del Joventut de Badalona, Carles Duran, va manifestar després del duel que “té molt valor guanyar aquí perquè ells juguen molt bé a casa i la Penya mai havia guanyat a Andorra des que van tornar a l’ACB”. A més, va destacar que “a la primera part no hem entès el partit, però a la segona hem estat molt millor i també hem estat molt més madurs”.

tracking