El MoraBanc no descarta jugar amb públic la tercera jornada de l'Eurocup

El club disputarà el duel d'aquest dimecres contra el Mònaco a porta tancada i espera que la situació millori més endavant

El MoraBanc no nota les baixes (84-66)Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra enceta aquest dimecres al Poliesportiu una nova temporada a l'Eurocup contra l'AS Mònaco. A diferència de l'ACB, la competició continental permet al clubs jugar amb un aforament limitat en un funció de la situació sanitària de cada regió, i per exemple el Joventut de Badalona o l'Unicaja de Màlaga jugaran amb un nombre reduït d'espectadors aquesta setmana. Però no serà el cas del MoraBanc, que disputarà el primer duel a porta tancada. "És un exercici de responsabilitat tal i com està la situació", ha indicat el president del club, Gorka Aixàs, que ha detallat que "hem lliurat un protocol al Govern per poder comptar amb 600 espectadors quan es pugui, i no està descartat que pugui ser pel següent partit de l’Eurocup a casa el dia 13 d’octubre contra la Virtus de Bolonya, en tot cas serà quan la situació millori". Aixàs ha indicat també que "hem d'esperar queles mesures que s’han adoptat al país facin el seu efecte i poder optar a fer algun partit amb públic o a l’ACB quan es pugui o a Eurocup". A més, ha demanat una vegada més "paciència" als seguidors del club i ha assegurat que "de seguida que podem obrirem el pavelló als nostres aficionats".

Haukur Palsson, cinc setmanes de baixa

El MoraBanc Andorra ha anunciat que l'aler Haukur Palsson estarà cinc setmanes de baixa després de patir un trencament muscular de l'adductor llarg de la cama dreta. El jugador islandès va lesionar-se ahir contra l'Unicaja, però ja havia arrossegat algunes molèsties abans. De fet, a l'estrena de l'equip a l'ACB contra l'UCAM, va poder jugar pocs minuts i la seva participació contra el València va ser dubte fins el darrer moment.

El conjunt tricolor ha tingut força problemes de lesions en aquest inici de curs. A banda de la lesió de llarga durada de Moussa Diagne, ara mateix també té la lesió de Bandja Sy, mentre que Oriol Paulí i David Jelínek es van perdre l'estrena de la temporada contra el Múrcia per molèsties físiques.

Haukur Palsson, assistit pel fisioterapeuta, David de Toro, en el duel d'ahir.

tracking