El MoraBanc tanca la pretemporada amb derrota

Els tricolors han caigut 92-79 contra el Saragossa

El MoraBanc Andorra ha perdut 92-79 contra el Casademont Saragossa a l'últim partit de pretemporada abans de l'estrena a la Lliga Endesa del proper diumenge 20 de setembre. Els tricolors van anar de més a menys en un duel marcat per les baixes que tenia Ibon Navarro, i també pel gran encert dels aragonesos des del triple, amb fins a 16 tirs encertats des de més enllà de 6,75 metres.

El partit va arrencar intens, amb ritme i amb molt encert per part de tots dos equips, i amb els tricolors aguantant l'embranzida dels locals durant el primer quart (26-24), però al segon període el Saragossa ja ha començat a obrir forat amb un parcial d'inici d'11-0 que ha deixat el marcador al descans en 53-44.

A la represa, el Saragossa ha seguit augmentant la diferència mantenint un gran encert des de la línia de tres punts, i també per la baixada física dels tricolors, que comptaven amb quatre baixes i amb una rotació força curta. Tots dos equips han abaixat el ritme d'anotació a l'últim període, i els aragonesos s'han acabat enduent la victòria per 92-79.

Els testos ja han acabat, i el MoraBanc ja té entre cella i cella el debut a la Lliga Endesa contra l'UCAM Múrcia el diumenge 20 de setembre a les 17.00 hores al Poliesportiu sense públic.