Seguir la bona línia

La selecció rep l’illes Fèroe després de l’estrena a Letònia amb l’objectiu de mantenir la dinàmica, però sense confiar-se contra un rival superior

Seguir la bona líniaLFF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Motivar-se sí, però confiar-se, no. Així es podria definir el missatge que va enviar Koldo Álvarez de Eulate abans del duel que la selecció nacional juga aquesta tarda a l’Estadi Nacional a porta tancada contra l’illes Fèroe (15.00 hores), líder del grup D1 de la Lliga de les Nacions després d’imposar-se a Malta per 3-2 a la primera jornada.

Tot i el bon resultat aconseguit dijous contra Letònia, el seleccionador va avisar a la prèvia sobre el perill del duel d’aquesta tarda, i va manifestar que “no ens hem d’equivocar i pensar que serà un partit en què Andorra tindrà la pilota o serà més protagonista del que ho ha estat altres dies”, i va afegir que “ens agradaria, però a dia d’avui encara no estem en condicions de poder jugar un partit de tu a tu”. Sobre el rival, el tècnic va declarar que “l’illes Fèroe ve amb més ritme que nosaltres com va demostrar contra Malta perquè porten més setmanes de competició que nosaltres i això els dona un plus especialment en la velocitat per moure la pilota”, i també va assenyalar que “si no estem força bé i no som nosaltres, ens costarà d’aturar”. Per acabar, Koldo Álvarez de Eulate va afirmar que “el camí ja el vam demostrar l’altre dia, i a partir d’allà, hem de créixer i intentar ser millors amb i sense pilota”.

Tot i el bon duel realitzat per l’equip a Riga dijous passat, l’entrenador d’origen basc creu que encara hi ha aspectes que es poden millorar, “especialment amb la pilota, en què hem de fer més coses que l’altre dia si volem fer un altre resultat”, tot i admetre que “vam fer moltes coses de mèrit l’altre dia i crec que hi hem d’insistir. Vam defensar molt bé l’àrea, hem d’intentar que no centrin tant, i vam estar bé a pilota aturada”.

El tècnic va deixar oberta la possibilitat que hi hagi algun canvi a l’alineació respecte a dijous, tot i que serien pocs. Un dels titulars contra Letònia, Marc Pujol, va destacar ahir que “venim de començar bé la Nations League, l’anterior també la vam començar bé, i això dona confiança per reafirmar-te que estàs fent un bon treball i que has de continuar”.

L’illes Fèroe arriba amb la baixa de Jóan Símun Edmundsson, que va aconseguir l’ascens a la Bundesliga alemanya amb l’Arminia Bielefeld, i el seleccionador feroè va destacar que “tindrem davant un rival similar a Malta, que ens va posar les coses molt difícils i hem de millorar algunes coses del nostre joc perquè a Andorra tindrem un altre enfrontament de màxima exigència”. Per la seva banda, el jugador Brandur Olsen va assenyalar que “Andorra és un combinat fortíssim físicament que defensa molt, molt bé, però nosaltres tenim armes que ja hem treballat per intentar contrarestar el seu joc i trobar la manera de fer mal”.

tracking